Voor het Eurovisie Songfestival 2020 is Hotel Pincoffs exclusief af te huren. Het luxe boutiquehotel zoekt een kleinschalige groep die exclusief gebruik wenst te maken van de 17 suites en kamers en de meeting rooms. Suite Hotel Pincoffs is vermoedelijk het enige hotel dat exclusief is te huren tijdens Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam.
De eerste halve finale voor het Eurovisie Songfestival is op dinsdag 12 mei. De tweede halve finale twee dagen later. Op zaterdag 16 mei vindt de finale plaats in Rotterdam Ahoy.
De kamers en suites van Hotel Pincoffs kunnen voor minimaal 7 dagen en maximaal 18 dagen worden gehuurd. Het hotel inventariseert de komende maanden de aanvragen. Tijdens de daarop volgende gesprekken zal de beste match zichtbaar worden.
Hotel Pincoffs ligt zeer gunstig ten opzichte van Rotterdam Ahoy. Het monumentale douanekantoor ligt op de Kop van Zuid in Rotterdam aan de rivier. Het hotel bij de Erasmusbrug biedt uitzicht op de Erasmusbrug, Willemsbrug en Hefbrug.

Bedrijven, organisaties en instanties die belangstelling hebben om het hotel tijdens het Eurovisie Songfestival exclusief te huren, kunnen hun aanvraag per mail versturen.

Het Eurovisiesongfestival 2020 is de 65e editie van het Eurovisie SongfestivalNederland werd het aangewezen gastland, omdat Duncan Laurence namens het land de overwinning binnenhaalde op het Eurovisie Songfestival 2019 in Israël. De organisatie koos voor Rotterdam Ahoy als locatie voor het evenement.

Naar jaarlijkse traditie zijn er twee halve finales en één finale. Op dinsdag 12 en donderdag 14 mei zijn twee halve finales gepland, waaruit telkens tien landen zich kwalificeren voor de finale, die op zaterdag 16 mei gehouden wordt. De Grote Vijf (de landen die de grootste financiële bijdrage leveren aan de organisatie van het Eurovisiesongfestival, zijnde DuitslandFrankrijkItaliëSpanje en het Verenigd Koninkrijk (mits zij mee doen aan het Eurovisiesongfestival) en gastland Nederland werden rechtstreeks geplaatst voor de finale.

de Volkskrant over Hotel Pincoffs

Lonely Planet over Hotel Pincoffs

Michelin Gids over Hotel Pincoffs

Column Misset Horeca over Songfestival

Hotel Pincoffs exclusief te huren tijdens Songfestival 2020 in Rotterdam

Hotel Pincoffs exclusief te huren tijdens Songfestival 2020 in Rotterdam. FOTO FRED ERNST