Wow, een Bib Gourmand voor Gastrobar STER in Rotterdam! De bereider van de in-room diners in Suite Hotel Pincoffs is door Le Guide Michelin bekroond met een prachtige opsteker. De Bib Gourmand kwam voor het team van chef Terry Priem nog onverwachts. Een bevriende collega lichtte hem in. Het voelt als een hoofdprijs in een krankzinnig jaar waarin successen werden gevierd met het doordachte take-away-concept en de in-room dining experience in het Rotterdamse boutiquehotel Pincoffs. De Bib Gourmand werd voor Gastrobar STER de beloning voor de onverzettelijkheid die het team dit jaar heeft getoond.
Het team durfde eigenlijk niet meer te denken aan een Bib Gourmand. De afgelopen maanden leenden zich niet echt tot een flitsende bedrijfsvoering in het twee jaar bestaande restaurant STER, zo dacht de chef. Niets bleek minder waar. Een telefoontje van een bevriende collega liet het hele team zweven. Een check op de website van Michelin bevestigde het mooie nieuws.
,,Terry Priem is een man met twee gezichten”, schrijft Michelin. ,,Hij is een graffiti-artiest, aka Ster, die de eetzaal opfleurde met zijn spuitbus. En dan is er de chef, al even inventief en zwierig als de artiest. Zijn originele inspiraties geven gekende bereidingen extra nuance. Het is een fijne ontdekkingstocht, begeleid door frisse cocktails en mooie wijnen.”
De Bib Gourmand is een beloning voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Nederland telt nu 138 restaurants met een Bib Gourmand. Een driegangen keuzemenu kost maximaal 39 euro.

In Suite Hotel Pincoffs verzorgt Gastrobar STER sinds de zomer van 2020 de in-room dining diners van vier of meer gangen. Vele gasten schreven lovende reviews over het-uitje-dat-nog-wel-kan. Er even samen tussen uit. Op een veilige manier. Dat kan bij Hotel Pincoffs en Gastrobar STER.

Omdat Gastrobar STER en Hotel Pincoffs in maart vieren dat ze samen 15 jaar zijn geworden, is er een bijzonder arrangement gemaakt: de Celebration Special. Je verblijft in het boutiquehotel in een aangename kamer of suite die is verrijkt met een dinertafel en twee comfortabele stoelen. Het diner wordt door het team van STER – ja, ook de chef zelf is vaak aanwezig! – tot aan uw hoteldeur gebracht (bedienen aan tafel mag op dit moment nog niet vanwege de coronamaatregelen). Onze gasten geniet van het diner in hun ‘eigen restaurant’ met hun eigen muziek, gestreamd door de bluetooth muziekinstallatie. We hebben natuurlijk ook een Pincoffs Playlist voor de liefhebbers. De wijnen kunnen per fles of in een arrangement per gang worden besteld. Ook hier houden we ons aan de coronarichtlijnen.

 

Gastrobar STER in Hotel Pincoffs - Celebration Special

Terry Priem (rechts) en Terence Schenk van Gastrobar STER. De foto is van 2020 toen er nog bediening aan tafel mogelijk was.

Verras iemand met een privé-diner in je eigen suite