De award Beste Trainingslocatie van het Jaar is voor Hotel Pincoffs in Rotterdam. Tijdens het Meetings Business Event kreeg Suite Hotel Pincoffs twee awards uitgereikt: winnaar in de categorie Beste Traningslocatie van het Jaar Regio West en brons in de categorie Beste Nationale Trainingslocatie van het Jaar. Het kleinschalige hotel, gevestigd in een rijksmonument aan de Nieuwe Maas op de Kop van Zuid in Rotterdam, werd geloofd vanwege de persoonlijke aanpak, flexibiliteit, comfort en het gevoel dat je ‘heel het hotel exclusief voor jouw groep hebt’. De Beste Trainingslocatie Award van het Jaar voor Hotel Pincoffs zorgde voor een blij gezicht bij hotelmanager Marjolein van Asperen. Juist omdat het vergaderen en trainen bij het duurzame Hotel Pincoffs een interessante groeispurt doormaakt.
2024_MeetingsAward_Beste Trainingslocatie van het Jaar

Urban Heisessies succesvol
De Urban Heisessies bij Hotel Pincoffs beginnen hun bekendheid te verwerven. Steeds vaker ruilen bedrijven de klassieke heisessie in een landelijke omgeving in voor een rustige stadse omgeving waar ook veel afwisselend vertier te vinden is. Het kleinschalige boutique hotel Pincoffs wordt omringd door water en is een oase van rust op enkele minuten afstand van de Erasmusbrug.
Al jaren weten bedrijven, coaches en trainers het hotel te vinden, maar afgelopen jaar is het aantal aanvragen bijna verdubbeld. Wat opvalt is dat met name ‘het gevoel dat je de hele plek voor jezelf hebt’ het hotel tot een aangename trainingslocatie maken. ,,We bereiken er gewoon altijd onze doelen”, schrijft een andere Pincoffs-gast als reactie bij de inzending.

“Wat een top locatie. De ruimtes (het licht, de inrichting), het personeel (super pro actief) en kwaliteit van materialen plus het eten. Daarnaast bij meerdaagse sessies: de stijlvolle kamers.” Commentaar van stemmer Meetings Awards

Stijlkamer en Studio
Het hotel beschikt over 17 kamers en twee kleine vergaderruimtes: de Stijlkamer en de Studio. Twee kamers met een verschillende uitstraling. De Stijlkamer is een boardroom aan de voorzijde van het hotel. De details van het prachtige monumentale plafond strelen de ogen. Ook het uitzicht op de jachthaven, Nieuwe Maas en de Erasmusbrug mag fraai worden genoemd. De Studio is een informele, ongedwongen ruimte die je volledig naar wens kunt indelen. Voor het gemak is er een keuken waar je zelf koffie en thee kunt zetten.

”Because it’s a beautifull location/hotel with the best service and the most kind people.” Commentaar van stemmer Meetings Awards

Duurzaam samen
De vergaderruimtes in dit rijksmonument zijn inspirerende, comfortabele én duurzame ontmoetingsplekken. Voor elk gezelschap dat bij Suite Hotel Pincoffs vergadert, wordt een boom geplant in het Hotels for Trees-programma. Voor de gasten zijn hieraan geen kosten verbonden. Het motto voor ons duurzame beleid is niet voor niets Groen met een Glimlach.

”Geweldige locatie. Een inspirerende en comfortabele omgeving waar wij ons al direct thuis voelde.” Commentaar van stemmer Meetings Awards

Thuis
Het voelt bij Suite Hotel Pincoffs al snel alsof het hele huis van jou is. Pincoffs beschikt over twee meeting rooms, een louge-bar, ontbijtruimte en een terras op de kade aan de jachthaven. Urban Heisessies kunnen worden gecombineerd met verschillende activiteiten te voet, met de fiets of per boot.

Onze specialiteiten:

  • Door kleinschaligheid altijd een gevoel van exclusiviteit
  • Meerdaagse bijeenkomsten. Bekijk onze Urban Hei sessies
  • Hartverwarmende, persoonlijke service
  • Up-to-date apparatuur
  • Hulp bij installatie en presentatie
  • Concurrerende tarieven
  • Werken met duurzame producten
  • Green Key Gold gecertificeerd. Groen met een Glimlach is ons motto
  • Hotelparkeergelegenheid beschikbaar
Hotel Pincoffs bij de jachthaven van Rotterdam

Suite Hotel Pincoffs, rijksmonument aan de City Marina jachthaven van Rotterdam.