Culinaire arrangementen in Rotterdam boekt u bij Hotel Pincoffs. Het boutiquehotel op de trendy Kop van Zuid biedt prachtig gestyleerde kamers en vier uitmuntende specials met toprestaurants als Parkheuvel, FG Restaurant, FG Food Labs en ons eigen pop-up-restaurant Sil.
We hebben voor ieder wat wils.
Van klassiek tot over de top; van experimenteel tot bijzonder betaalbaar. Bij het arrangement met Parkheuvel is zelfs watertaxi heen en terug inbegrepen! 

 

Parkheuvel en FG Restaurant

We hebben culinaire specials met toprestaurants die zijn bekroond met twee Michelin-sterren: Parkheuvel van Erik en Anja van Loo en FG Restaurant van Francois Geurds. Deze arrangementen zijn een zeer bijzondere ervaring. Bij het arrangement met Parkheuvel zijn zelfs de Watertaxi-ritten inclusief! U kunt kiezen uit een 5-gangen diner all-in bij Parkheuvel (565 euro voor 2 personen) of een 5, 7 of 9-gangen diner all-in bij FG, inclusief overnachting in een fraaie kamer bij Pincoffs (vanaf 615 euro voor 2 personen).
Restaurant Parkheuvel biedt ook een aantrekkelijk arrangement voor de lunch.

 

FG Food Labs

Het arrangement met FG Food Labs (525 euro voor 2 personen) is voor food-liefhebbers die van een avontuurtje houden en die net even wat informeler willen eten. In dit restaurant met één Michelin-ster wordt nog iets meer geëxperimenteerd met de smaken van eten. FG Food Labs is gevestigd onder de Hofbogen van het oude Hofplein-spoor. Van ons krijgt u een fiets om de afstand van 3 kilometer tussen hotel en restaurant af te leggen. Wij bieden ook een arrangement voor de lunch (335 voor 2 personen). Je mag je gympies hier gewoon aanhouden.

 

Restaurant Sil

Het nieuwste arrangement hebben we gemaakt met onze nieuwe chef: Sil Peppelenbosch. Hij opent op 4 september 2018 een pop-up restaurant in Hotel Pincoffs. Van kop tot staart; van schil tot pit, luidt het motto van restaurant Sil. U kunt zelf uw menu samenstellen uit 8 heerlijke, bijzondere gerechten. Laat u verrassen door de ideeën en gerechten van deze chef.  We hebben een arrangement vanaf 299 euro voor 2 personen, inclusief overnachting, 3-gangendiner, drankjes en ontbijt. Value for money.

 

 

 

 

 

 

Overnacht bij Suite Hotel Pincoffs Rotterdam
Met één telefoontje naar Suite Hotel Pincoffs regelt u het gehele verblijf. U kunt kiezen uit verschillende opties. Bij alle culinaire arrangementen zijn de prachtige hotelkamer, het ontbijt, het diner en de vele extra’s inbegrepen. Bekijk hier alle culinaire arrangementen i.c.m. een overnachting bij Boutique Hotel Pincoffs.