De inspecteurs van de Michelin Gids hebben Suite Hotel Pincoffs in de gids van 2017 opnieuw geplaatst in het rijtje van Aangenaamste Hotels van Nederland. Het boutiquehotel aan de rivier is het enige hotel met deze onderscheiding in Rotterdam. In totaal kregen circa 50 Nederlandse hotels in verschillende categorieën de felbegeerde ‘rode huisjes’ toebedeeld.

2016 Michelin Gids - cover“Dit trendy gerenoveerde douanekantoor is de place to be voor wie de stad wil verkennen maar zich ook wil verwennen”, schrijft de Michelin Gids. ,,Badkamerspulletjes van Bulgari, uw favoriete muziek in het iPod-station en een onberispelijke, warme service: het plaatje klopt!”

 

 

Suite Hotel Pincoffs is een kleinschalig hotel met luxe suites en twee vergaderkamers voor gezelschappen tot circa 15 personen. Het hotel is onderscheiden met de Green Key Gold voor haar duurzame bedrijfsvoering. Het ontbijt bestaat voor een groot deel uit duurzame producten (biologisch, Fair Trade en lokaal).

Pincoffs’ zusterhotel STROOM werd voor het eerst vermeld in de gids. ,,Stroom? Zinderend!”, schreef de inspecteur over het urban boutiquehotel op de Lloydpier onder de Euromast in Rotterdam. ,,The effect is truly electric”, aldus de Michelin Gids.

Beste restaurants Rotterdam
Suite Hotel Pincoffs werkt nauw samen met de beste restaurants van de stad. Pincoffs heeft fraaie arrangementen met Restaurant Parkheuvel (2 sterren) van Erik en Anja van Loo, FG Restaurant (2 sterren) & FG Food Labs (1 ster) van Francois Geurds.

 

2016 Michelin Gids - Aangenaam Overnachten

Onderscheidingen Aangenaam Overnachten in Nederland – Michelin Gids