Het Parkheuvel en Pincoffs Privé Diner is een groot succes gebleken. De hotelgasten en de teams van het restaurant en hotel genoten met volle teugen van een bijzonder arrangement dat bedacht werd in een ingewikkelde tijd. Van sterren genieten in jouw eigen suite – het kan niet elke dag. Grijp deze buitenkans en verwen je geliefde met een fantastisch all-in arrangement.
Voor 29 mei zijn er nog een paar arrangementen beschikbaar. Helaas, dit arrangement is uitverkocht. Toch belangstelling? Bel ons, want wie weet komt er nog een editie…

Reserveren?
Om dit arrangement te boeken, hoeft u slechts 1 telefoontje te plegen naar de receptie van Hotel Pincoffs. U krijgt te horen of er beschikbaarheid is en wij maken de reservering voor u verder in orde.
Hotel Pincoffs: +31 10 2974500

Parkheuvel en Pincoffs Privé Arrangement - Van sterren genieten in je eigen suite

Wat bieden Parkheuvel en Pincoffs aan?

Hotel Pincoffs haalt de sterren van Restaurant Parkheuvel voor u in huis. Geniet van het Parkheuvel & Pincoffs Arrangement nu privé in jouw eigen suite! Een unieke ervaring. We snakken in deze bijzondere tijd allemaal weer naar de momenten waarop we het leven kunnen vieren. Heeft u iets te vieren dat de afgelopen maanden niet gevierd kon worden? Of wilt u iemand in mei in het zonnetje zetten? Boek dan een kamer of suite in Hotel Pincoffs met het Parkheuvel & Pincoffs Privé Arrangement en wij brengen u een bijzonder intieme ervaring op topniveau en onder veilige omstandigheden. Zoals gezegd: Pincoffs haalt de sterren van Parkheuvel voor u in huis.
Wij bieden dit bijzondere arrangement nog een keer aan op 29 mei.
Voor €399 kunt u genieten van een door Parkheuvel bereid all-in 3-gangenmenu in een van onze prachtige kamers.
Indien u de ultieme Rotterdam-ervaring wilt, kunt u voor slechts €50 extra een Corner Suite boeken, waarbij u tijdens dit diner kunt genieten van een frontaal uitzicht op de Erasmusbrug.
Onze Junior Suites met prachtig uitzicht hebben een meerprijs van €35.

Parkheuvel is het Rotterdamse restaurant van de familie Van Loo. Het levert al vele jaren bijzondere topprestaties. Het restaurant is bekroond met twee Michelin-sterren.

Het Parkheuvel & Pincoffs Privé Arrangement* is inclusief:

– Ontvangst in Suite Hotel Pincoffs vanaf 15.00 uur
– 1 overnachting voor 2 personen in een ruime, luxe kamer
– Glas heerlijke Champagne van Pol Roger
– Aperitief garnituren
– Amuse
– 3-gangenmenu van Restaurant Parkheuvel in uw kamer
– 3 glazen begeleidende wijn (1 glas per gang)
– Tafelwater
– Madeleines
– Koffie of thee met friandises
– 2 x biologisch vers ontbijt met live cooking in onze Living of geserveerd in de kamer
– Gratis espresso-koffie en biologische thee van Mr. Jones in uw kamer
– Gratis fles O-Original tafelwater in uw kamer
– Gratis roomservice
– Gebruik van onze SuitePad

*De prijs van dit arrangement is exclusief Logiesbelasting van de Gemeente Rotterdam. Cadeaubonnen zijn van dit bijzondere arrangement uitgesloten.
*Dit arrangement wijkt door de bijzondere omstandigheden af van ons reguliere Parkheuvel & Pincoffs Arrangement. Het aantal gangen is beperkt tot 3 en de bediening moet voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.  

Reserveren?
Om dit arrangement te boeken, hoeft u slechts 1 telefoontje te plegen naar de receptie van Hotel Pincoffs. U krijgt te horen of er beschikbaarheid is en wij maken de reservering voor u verder in orde.
Hotel Pincoffs: +31 10 2974500

  • Annuleringsvoorwaarden:
    Voor dit arrangement gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden.
  • U moet beschikken over een geldige creditcard en deze wordt vooraf belast of geautoriseerd, inclusief een borg.
  • U kunt het totaalbedrag met borg ook via een beveiligde betalingslink voorafgaand aan uw verblijf aan ons overmaken.
  • Gemaakte reserveringen kunnen nooit kosteloos worden geannuleerd. Wij hopen op uw begrip in de uitzonderlijke situatie van dit arrangement.
Parkheuvel en Pincoffs Privé Arrangement - Van sterren genieten in je eigen suite

De aperitieven arriveren, vergezeld van een glas champagne van Pol Roger.