Pincoffs aan Zee is de nieuwste hotelaanbieding van Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam. Boek dit arrangement en geniet twee dagen van de stad en het strand. Nu de metro van Rotterdam helemaal rijdt tot aan het strand biedt dit unieke kansen voor bezoekers van de stad. Na een tocht van circa 30 minuten voel je het zand tussen je tenen, hoor je de golven klotsen en kies je een heerlijk terrasje bij een strandtent naar keuze. Relaxter kunnen we het niet maken.

Aanbieding Hotel Pincoffs
Boek het arrangement Pincoffs aan Zee en je krijgt een overnachting in een prachtige Pincoffs-kamer naar keuze, een heerlijk biologisch ontbijt voor 2 personen en 2 dagkaarten voor de metro waarmee je binnen drie kwartier van deur van strand zoeft. Het strand van Hoek van Holland is bijzonder breed en heel divers. Bij de metrohalte kom je in het midden van de boulevard uit. Wie naar het noorden wandelt, vind nog meer rust, toffe strandzaken en een surfschool. Wie richting het zuiden gaat, komt bij de strekdam en het begin van de Nieuwe Waterweg vol schepen zo groot als varende flatgebouwen. Voor ieder wat wils. Met de dagkaart voor de metro ben je ook zo weer terug in het centrum van de stad waar het op de terrassen aan de rivier ook fijn toeven is.

Gebruik deze link voor het aantrekkelijke arrangement Pincoffs aan Zee.

Pincoffs aan Zee - arrangement Hoek van Holland

Foto: Iris van den Broek

Rijksmonument
Boutiquehotel Pincoffs is gevestigd in een rijksmonument aan de Nieuwe Maas en de jachthaven van Rotterdam. Het voormalige douanepand uit 1879 staat in het Entrepotgebied en is omringd met prachtige bruggen (Erasmusbrug, De Hef, Koninginnebrug, Willemsbrug en De Hef) en moderne hoogbouw en woningbouw.

Sprankelende mix

De kamers van het hotel zijn stuk voor stuk anders ingericht. Bij Hotel Pincoffs vind je een sprankelende mix van monumentale details, design, antiek en krachtige zwartwitfotografie. De kamers en suites van het charmante boutiquehotel bieden een prachtig uitzicht over de rivier, de bruggen en de skyline. In 2008 werd door twee journalisten van het kraakpand een hotel gemaakt. ,,Kijk, dit hotel heeft het begrepen”, schreef de Volkskrant in een recensie. ,,Pincoffs is het enige echte boutiquehotel van Rotterdam”, aldus de Lonely Planet. ,,Pincoffs is een hotel uit de buitencategorie”, wist het AD na een bezoek.

Waardering 9+
Hotel Pincoffs krijgt van hotelgasten het hoogste waarderingscijfer van alle Rotterdamse hotels (9+). Hotel Pincoffs is een duurzaam hotel en door professionals met diverse prijzen onderscheiden.
In elk kamertype bieden wij gratis aan: biologische espressokoffie & thee, duurzaam en sociaal tafelwater en wifi.

Gebruik deze link voor het aantrekkelijke arrangement Pincoffs aan Zee.

Pincoffs aan Zee - Arrangement Hoek van Holland

Foto: Claire Droppert / Rotterdam Partners

 

Pincoffs aan Zee - Arrangement Hoek van Holland

Foto: Claire Droppert / Rotterdam Partners

 

DeLuxe River View - Hotel Pincoffs Rotterdam

 

Hotel Pincoffs, het meest romantische hotel van Rotterdam

Related Posts