De onderscheiding ‘Aangenaam Overnachten’ is ook in de Michelin Gids 2019 voor Hotel Pincoffs gereserveerd. Het boutiquehotel, gevestigd in een historische douanegebouw, werd als enige Rotterdamse hotel door de inspecteurs in de gids voorzien van rode huisjes. In totaal kregen circa 50 Nederlandse hotels in zes verschillende categorieën de felbegeerde symbooltjes toebedeeld.

“Dit trendy gerenoveerde douanekantoor is de place to be voor wie de stad wil verkennen maar zich ook wil verwennen”, schrijft de Michelin Gids. ,,Badkamerspulletjes van Bulgari, uw favoriete muziek in het bluetooth soundsysteem en een onberispelijke, warme service: het plaatje klopt!”

Suite Hotel Pincoffs is een kleinschalig hotel met luxe suites en twee vergaderkamers voor gezelschappen tot circa 15 personen. Het hotel is onderscheiden met de Green Key Gold voor haar duurzame bedrijfsvoering. Het ontbijt bestaat voor een groot deel uit duurzame producten (biologisch, Fair Trade en lokaal).

Pincoffs’ zusterhotel STROOM wordt ook vermeld in de gids. ,,Stroom? Zinderend!”, schreef de inspecteur over het urban boutiquehotel op de Lloydpier onder de Euromast in Rotterdam. ,,The effect is truly electric”, aldus de Michelin Gids.


Beste restaurants Rotterdam

Voor de beste culinaire ontdekkingstocht boek je het beste bij Suite Hotel Pincoffs. Het boutiquehotel werkt nauw samen met de beste restaurants van de stad. Pincoffs heeft fraaie arrangementen met Restaurant Parkheuvel (2 sterren) van Erik en Anja van Loo, FG Restaurant (2 sterren), FG Food Labs (1 ster) van Francois Geurds.

2019 Michelin Gids Bijzonder Aangenaam Overnachten

2019 Wat schrijft Michelin Gids over hotels