Ontdek Rotterdam in jouw vakantie. Geniet van een staycation in Suite Hotel Pincoffs. Dit boutiquehotel biedt de leukste arrangementen om de stad te ontdekken. Wat denk je van een fantastisch culinair arrangement, een bezoek aan Depot Rotterdam of de Eregalerij van de Nederlandse fotografie, een tour met een heuse gids die je de highlights of juist de onontdekte plekken van de stad laat zien. Hotel Pincoffs heeft ook fietsen die je kunt huren. Dan kun je direct het hippe Katendrecht afvinken. Hotel Pincoffs is het leukste boutiquehotel van de stad. Vanuit deze oase ontdek je Rotterdam het best in jouw vakantie.

We hebben 8 tips voor een onvergetelijke citytrip naar Rotterdam:

  1. Culinair Arrangement (wie bieden er liefst 6 aan)
  2. Ontdek Boijmans’ Depot Rotterdam
  3. Eregalerij van Nederland in Nederlands Fotomuseum
  4. Op-Maat-Wandeling met echte Rotterdam-gids (op aanvraag, want we willen graag jouw wensen weten)
  5. Op-Maat-Fietstoer met echte Rotterdam-gids (op aanvraag, want we willen graag jouw wensen weten)
  6. Watertaxi privétour
  7. Fietsen langs de Nieuwe Maas
  8. Ontdek Rotterdam met elektrische fiets

Met slechts een telefoontje of mailtje kunnen wij de tofste citytrips voor je regelen!

Suite Hotel Pincoffs
Suite Hotel Pincoffs is een kleinschalig, zelfstandig boutiquehotel dat in 2008 werd opgericht door twee journalisten, Karen Hamerlynck en Edwin van der Meijde. De wensen en gedachten die ze tijdens hun vele reizen ontwikkelden, werden de basis voor hun hotel. Een hotel dat gasten blij maakt.
,,Ons team vindt het heerlijk om de wensen uit de ogen van de gasten te kijken. Alleen dan kunnen we de verwachtingen overtreffen”, zegt eigenaresse Karen Hamerlynck.

Rijksmonument aan de rivier
Het hotel is gevestigd in een voormalig douanegebouw, een rijksmonument aan de Binnenhaven op de Kop van Zuid in Rotterdam. Het gebied en de naamgever van het hotel, Lodewijk Pincoffs, speelden een cruciale rol in de geschiedenis van de havenstad. Mede door zijn inzichten en lef werden op de zuidoever havens gegraven. Daardoor kon het gebied zich ontwikkelen. Het was de aanzet tot de wereldhaven die Rotterdam nu is.
In het hotel komt de havenhistorie samen met de fratsen van de kleurrijke havenbaron en politicus Lodewijk Pincoffs tot leven.

Suite Hotel Pincoffs is met een 9,2 het hoogst gewaardeerde hotel van de stad. Op de reviewsite TripAdvisor staat het hotel op nr.1 van Rotterdam.

TERUG NAAR DE WEBSITE

NAAR ALLE CULINAIRE ARRANGEMENTEN HOTEL PINCOFFS

NAAR ALLE ONTDEK-DE-STAD-ARRANGEMENTEN HOTEL PINCOFFS

Hotel Pincoffs Rotterdam - boutiquehotel aan de rivier

Related Posts