Michelin Gids 2013 imagesCA7F8QVU
De Michelin Gids heeft Suitehotel Pincoffs opnieuw onderscheiden met het predikaat ‘Aangenaam Overnachten’.
Slechts 39 hotels in Nederland viel deze eer ten deel, waarvan 11 hotels in Amsterdam en 2 in Den Haag. Pincoffs is ook in 2013 het enige hotel in Rotterdam dat door de gids werd beloond met de gewilde ‘rode huisjes’.
Het is de vierde keer dat boutique hotel Pincoffs wordt opgenomen in de lijst met Particularly pleasant accomodations. Het kleinschalige Rotterdamse boutique hotel viert in 2013 haar eerste lustrum.
,,De Michelin Gids is traditioneel een feestje voor de restaurants. Met name de verdeling van de sterren zorgt voor veel media-aandacht”, zegt eigenaar Edwin van der Meijde van Suitehotel Pincoffs. ,,Wij vinden het oordeel van de inspecteur ook veelzeggend voor hotels. De 39 hotels die zijn onderscheiden zouden dat best een beetje meer mogen vieren. Wij laten dit fijne moment in elk geval niet zomaar voorbij gaan”, zegt Van der Meijde. ,,Het is een mooi moment om stil te staan bij de fantastische prestatie van het personeelsteam.”

De Michelin Gids over Pincoffs: ,,Dit trendy gerenoveerde douanekantoor is de place to be voor wie de stad wil verkennen maar zich ook wil verwennen. Badkamerspulletjes van Bulgari, uw favoriete muziek in het iPod-station en een onberispelijke, warme service: het plaatje klopt!”

The Michelin Guide about The Pincoffs Hotel: ,,This trendy renovated customs office is the place to be for visitors wanting to explore the city and indulge in a little pampering. Bulgari accessories in the bathroom, your favourite music on the iPod docking station and impeccable, friendly service all add to the appeal.”

Michelin Gids 2013 – 3 rode huisjes voor Hotel Pincoffs!