Journaliste Sigrid Stamkot van De Telegraaf slaapt in Hotel Pincoffs en geniet. Ze beschrijft het hotel als ‘een van de meest gewaardeerde boutiquehotels van de stad’. Ze is onder de indruk van de hoge plafonds, het uitzicht door de grote monumentale ramen en de storytelling over Lodewijk Pincoffs, zo schrijft ze in haar rubriek Hotel van de Week in de bijlage VRIJ in De Telegraaf over haar verblijf in Hotel Pincoffs.

Opvallend hartelijke service
,,De service is opvallend hartelijk en vriendelijk, met ruimte voor uitleg over het gebouw en het interieur”, zo schrijft Stamkot in De Telegraaf. ,,Het interieur is een zorgvuldig bij elkaar gezochte mengeling van vintage, antiek en design. De historie is nog zichtbaar in het statige gebouw, een van de weinige rijksmonumenten die het in de oorlog gebombardeerde Rotterdam heeft. De hoge plafonds zijn indrukwekkend, de eveneens hoge ramen geven een prachtig uitzicht op de Maas en haar Zwaan. Maar het zijn vooral de niet voor de hand liggende details die het hotel maken (…). Hier is genoeg te beleven.”

Hotel Pincoffs werd onlangs door Tripadvisor nog als 5e geplaatst in de Top 25 van de Beste Kleine Hotels van Nederland.

Hotel Pincoffs in De Telegraaf.

Speciale Lezersaanbieding
Om lezers van het artikel in De Telegraaf kennis te laten maken met Rotterdams leukste boutiquehotel hebben we een fraaie aanbieding gemaakt voor een kamer, junior suite of suite inclusief ontbijt.

Direct te boeken

Als u via deze link een boeking maakt, komt u automatisch in onze aanbieding terecht. Daar kunt u kijken welke kamer het beste bij u past. Alle kamers in Suite Hotel Pincoffs zijn individueel ingericht en gestyled. We beschikken over Comfort rooms, Mezzanine kamers, DeLuxe kamers, twee verschillende type Junior Suites, een Romantische Suite (Suite XL), een Art Suite (Suite XL) en twee Corner Suites met whirlpool.

Proef de sfeer hier in ons uitgebreide fotoboek of check de gallerie hieronder.