Volkskrant Magazine geniet in Suite Hotel Pincoffs. ,,Pincoffs is in alles persoonlijk”, schrijft Veerle Witte in de rubriek Inchecken. ,,Een brief op ons bed, een turn-downservice, ontbijt op bestelling dat aan tafel wordt geserveerd door geïnformeerd personeel”. 

En hiermee slaat de journaliste de spijker op zijn kop. Suite Hotel Pincoffs is een boutiquehotel waar het team er alles aan doet om de verwachtingen van de gasten de overtreffen. Bij een kleinschalig hotel als Pincoffs is er meer ruimte voor persoonlijk contact en daarmee is de beter mogelijk de wensen van de gasten te herkennen. ,,Pincoffs is hét boutiquehotel van Rotterdam”, schrijft Volkskrant Magazine.
De journaliste vindt ook de ‘duurzame grapjes’ leuk die ze op haar Rotterdamse verkenningstocht tegen komt. Bij Pincoffs is het motto niet voor niets Groen met een Glimlach. ,,Van hergebruikte deuren in de buffetkasten van de ontbijtzaal tot een piano omgebouwd tot bestekbak.”
Ze verlijft in ‘een suite met een geheime minnaressenopgang’. ,,Schuifdeuren onthullen een gigantische badkamer in Engelse St.James-stijl…”
Alle kamers in Hotel Pincoffs beschikken over een illy espressomachine, een waterkoker met biologische thee, gratis Wifi, gratis fles tafelwater, badkamerproducten van Bulgari en nog veel meer.
Pincoffs verhuurt luxe fietsen van Biomega.
Ontdek Rotterdam vanuit de Kop van Zuid.
Hoofdfoto: Robin Visser / Volkskrant Magazine online

Suite Hotel Pincoffs, Romantic Suite XL met een badkamer van St. James. Foto’s: Frank Brandwijk

 

 

 

 

 

Suite Hotel Pincoffs, Romantic Suite XL, met luxe gestoffeerde boxspringbedden van Auping.