Boek direct en ontvang fijne voordelen. Als je direct boekt via de Officiële Website van boutique hotel Pincoffs, ontvang je diverse voordelen als gast. Wat dacht je van gratis bitterballen? Vanzelfsprekend krijg je de beste prijs voor een kamer met ontbijt, maar er is veel meer voordeel bij Boek Direct.

3 Voordelen van Boek Direct: 

1. Gratis bitterballenproeverij in de bar (4 stuks, ook vegetarische variant )
2. Gratis hotelgids van Quality Lodgings
3. 5 Euro korting op de daghuur van een fiets

Beste annuleringsvoorwaarden
Daar komt nog bij dat wie Direct Boekt ook altijd de beste annuleringsvoorwaarden krijgt. Waarom? Omdat je bij het hotel boekt, en niet een bedrijf dat jou een hotelkamer verkoopt. Wij bij het hotel willen jou tevreden houden. Dat andere bedrijf dat kamers verkoopt, wil geld verdienen. Hoe tevreden je bent, maakt ze niet zo veel uit, want als je wat te klagen of te wensen hebt, doe je dat bij het hotel (en niet bij het bedrijf dat jou die hotelkamer heeft verkocht. Toch?)

Boek Direct = Altijd meer voordeel
Direct boeken levert altijd voordelen op. Hoe werkt dit? Als je boekt via een andere aanbieder, bijvoorbeeld Booking.com, Expedia of Hotels.com, dan zijn wij als hotel verplicht die bedrijven te betalen voor het aandragen van jou als gast. Onze kosten variëren. Als je Direct Boekt via onze eigen website hoeven wij die kosten niet te betalen. In ruil daarvoor geven wij jou extra’s. Extra’s maken gasten nog blijer. En dat levert ons weer mooie beoordelingen op.

Andere aanbieder
Als je toch via een andere aanbieder boekt, is dat geen enkel probleem. Soms is dat gemakkelijker. Soms wil je punten verzamelen. Dat vinden we ook prima. We willen dat jij een heerlijk verblijf hebt. Als je maar niet denkt dat je goedkoper uit bent, want dat is simpelweg niet waar. Ook niet als zo’n website dat beweert. Je boekt in werkelijkheid gewoon een andere (lees: kleinere) kamer als je minder betaalt dan bij het hotel zelf.

 

Boutique hotel Pincoffs | Boek Direct en krijg gratis bitterballen Boutique hotel Pincoffs | Boek Direct en krijg gratis bitterballen

 

 

 

 

Related Posts