Een boutique bruiloft bij Pincoffs – heb je daar al eens aan gedacht? Wil je graag een intieme bruiloft op een exclusieve locatie voor een klein gezelschap van 40 tot 60 personen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met de specialisten van ons team. Ze kunnen jou de mogelijkheden uitleggen, maar met hun grote ervaring ook adviseren als het gaat om de huwelijksvoltrekking, de muziek, de aankleding, de fotografie en nog veel meer. Een boutique bruiloft bij Hotel Pincoffs is een bijzondere ervaring voor zowel het bruidspaar als hun dierbaren.

Wat is een boutique bruiloft?
Trouwen in boutique-stijl betekent een intieme dag met jouw dierbaarste mensen om je heen in een rijksmonument aan het water. Ons hotel is jouw hotel voor die belangrijke dag. Feitelijk is het hele gebouw één grote romantische trouwscène. Daar word je blij van, dat weten we zeker. Want we hebben niet alleen de mooiste bruidssuites, een prachtig monumentaal pand en stijlvolle bar en aangenaam kade-terras; we hebben ook een toegewijd team dat al jullie wensen voor deze belangrijke dag kan vervullen. Zij kunnen je geweldige tips geven voor de invulling van jouw dag.

Alles onder één dak

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Een vast contactpersoon en duidelijke afspraken. Wij weten dat de bruidsparen die je voor gingen dit ontzettend waardeerden.
Bij ons kun je alles onder één dak organiseren, of bijna alles onder één dak met een verrassend uitje op het water… Maar het hoeft niet. Van alle trouwzalen in Rotterdam biedt Hotel Pincoffs de meest exclusieve optie, omdat je ook blijft overnachten. Dit geeft je ook de dag na de bruiloft nog een intiem ontbijt-moment waarop je alle hoogtepunten met elkaar nog een keer de revue kunt laten passeren.

Jachthaven
De jachthaven van Rotterdam ligt direct naast ons pand aan de rivier op de Kop van Zuid. Een aankomst met schip of watertaxi behoort tot de mogelijkheden. In ons pand beschikken we over verschillende ruimtes voor feest, diner en huwelijksvoltrekking. Ook hebben we een aangenaam terras op de kade aan de haven. Ook heeft het pand een stijlvolle loungebar, het voormalige klerkenvertrek met grote kluis en houthaard.
Hotel Pincoffs beschikt over 17 kamers, waarvan 4 grote (bruids)suites. Voor elke smaak hebben we een passende suite.

Exclusief en kleinschalig
Je huurt het hotel dus exclusief voor jouw gezelschap. Je krijgt de beschikking over de verhuurbare ruimtes, de trouwzaal en alle hotelkamers, inclusief een 3-gangen diner en ontbijt voor alle gasten. Meer gangen bij het diner zijn mogelijk. Wij regelen alles van A tot Z, inclusief het diner. Onze chef bereidt voor jouw gasten prachtige gerechten (maximaal aantal gasten: 40). Hij houdt rekening met jouw wensen. Je zit als een grote familie aan lange gedekte tafels in onze Living die uitzicht biedt op de jachthaven en de Erasmusbrug.
Van ons team kun je een betrokken en hoogwaardige persoonlijke service verwachten.

De fijnste kleinschalige en historische trouwlocatie van Rotterdam vind je bij ons aan de Nieuwe Maas. Trouwen in boutique-stijl doe je bij Pincoffs.

Wat zijn de mogelijkheden in Hotel Pincoffs:

  • Huur van het hotel vanaf 15.00 uur. tot de volgende dag 12.00 uur
  • Officiële ceremonie in onze lichte zaal, met 20 tot 40 gasten
  • Ontvangst in onze lounge of op het terras, met 10-60 gasten
  • Diner met maximaal 40 gasten in de Living (aan de jachthaven)
  • Aankomst over het water mogelijk
  • Overnachting voor circa 30 tot 35 gasten (afname alle kamers is verplicht)
  • Feest met maximaal 50-60 gasten in de oude klerkenzaal (bar-lounge)
  • We leggen graag in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn
  • Je kunt ook informatie en/ of een offerte aanvragen via het contactformulier onderaan de gelinkte pagina.
  • Een feest inclusief diner, ontbijt en 17 hotelkamers is al mogelijk vanaf 8500 euro op basis van 30 personen (zonder dranken).

SFEERBEELDEN BOUTIQUE BRUILOFT BIJ HOTEL PINCOFFS

Wil je meer weten over de mogelijkheden?
Je mag ons ook mailen op info@hotelpincoffs.nl of bellen met 010 – 29 74 500.

 

SFEERBEELDEN BOUTIQUE HOTEL PINCOFFS, ROTTERDAM

 

Related Posts