Een rondleiding met een gids in Rotterdam is fantastisch. Laat je raken door de sprankelende verhalen en een gezonde dosis humor. Hotel Pincoffs is een perfecte uitvalsbasis als je Rotterdam echt wilt ontdekken, als je de parels wilt zien en de rauwe plekken. Wij garanderen je een avontuur dat je niet snel zult vergeten. Laat je rondleiden door een van de gidsen met wie we al jaren succesrijk samenwerken.

Hart van de stad
Hotel Pincoffs ligt geografisch precies in het midden van de stad. Het voormalige douanegebouw waarin het hotel is gevestigd, is gelegen in het oude havengebied dat de afgelopen decennia is omgetoverd in een van de succesvolste woongebieden van de stad: de Kop van Zuid. Het boutiquehotel ligt aan de rivier de Nieuwe Maas. Wie uit Hotel Pincoffs stapt, ziet direct de fraaie Erasmusbrug, de bepalende icoon van de stad. Maar ook de andere beroemde bruggen als de groene Hef-brug en de rode Willemsbrug liggen op korte loopafstand van het hotel.

Katendrecht
Dat geldt ook voor andere beeldbepalende gebouwen als De Rotterdam, de Markthal en de Kubuswoningen. Katendrecht is met een korte wandeling te bereiken. De voormalige rosse buurt van Rotterdam onderging de afgelopen jaren een metamorfose en is nu een van de hipste plekken van de stad waar je heerlijk kunt borrelen, lunchen en dineren.

Superior
Hotel Pincoffs is volgens de Europese richtlijnen gecertificeerd als een een 4 star superior hotel. Het hotel wordt duurzaam geëxploiteerd en is bekroond met een Green Key goud voor haar duurzame en sociale inspanningen. Afgelopen jaar ontving het hotel de Gaia Green Award voor haar meer dan 50 duurzame initiatieven. Hotel Pincoffs is aangesloten bij QL Hotels en Erfgoedlogies.

 

Arrangement of korting?
Voor wie Rotterdam wil ontdekken met een gids heeft Hotel Pincoffs een fraai arrangement inclusief overnachting, ontbijt en een rondleiding door de stad. De rondleiding kan op maat worden gemaakt. Heb je specifieke wensen dan houdt onze gids daar rekening mee. Succes gegarandeerd!
Wie alleen wil overnachten en een bijzondere kamer met ontbijt zoekt, boekt hier op de officiële website  een kamer met aantrekkelijke korting met de code Happy2022. Vul deze code in plus de gewenste data van jouw verblijf en je vindt onze beste prijs voor een kamer inclusief ontbijt.

Ontdek Rotterdam met gids - Hotel Pincoffs

De Hefbrug. Foto: Claire Droppert / Rotterdam Image Bank

Ontdek Rotterdam met gids - Hotel Pincoffs

Willemsbrug (voorgrond) en Erasmusbrug. Foto: Marc Heeman / Rotterdam Image Bank