Hotel aan de Maas, aflevering 1: de bouw van boutique hotel Pincoffs Rotterdam

De bouw van boutique hotel Pincoffs in Rotterdam is 43 weken lang gevolgd door tv-verslaggeefster Brenda Heskes van RTL 4 in Het Land. Het is het verhaal van twee journalisten die in 2008 hun eigen Suitehotel Pincoffs opende in een rijksmonument op de Kop van Zuid in Rotterdam. Tijdens de lange voorbereiding van bijna zes jaar werd het stel zwanger van een drieling.

Bedenkers Karen Hamerlynck en Edwin van der Meijde werden bij de bouw van hun droomhotel geholpen door Stadsherstel Historisch Rotterdam, architectenbureau Wessel de Jonge en styliste Mirjam van der Rijst.
Hierbij vindt u aflevering 1 tot en met 3 van RTL’s Hotel aan de Maas. Andere afleveringen zijn nog steeds te bekijken bij Pincoffs TV op de website van Hotel Pincoffs.
Hotel Pincoffs behoort inmiddels tot de succesrijkste hotels van Rotterdam. Het ontvangt van haar gasten al zeven jaar de hoogste waarderingen van de hele stad (nummer 1 op TripAdvisor) en zelfs de inspecteurs van de Michelin Gids hebben het hotel als enige in Rotterdam onderscheiden met de status Bijzonder Aangenaam Overnachten.
Veel plezier bij het kijken van de (geselecteerde) afleveringen van Hotel aan de Maas op de website van Suite Hotel Pincoffs Rotterdam.
De beste prijs voor een kamer of suite met ontbijt boekt u ook rechtstreeks op de officiële website van Suite Hotel Pincoffs.

Heel graag tot ziens in Suite Hotel Pincoffs.

Met een hartelijke groet,

Edwin van der Meijde & Karen Hamerlynck