Lonely Planet: Rotterdam Best in Travel 2016 – Lonely Planet ’s Best in Travel heeft Rotterdam uitgeroepen tot één van de 10 topsteden van de wereld om in 2016 te bezoeken. Rotterdam dankt haar 5e plaats op de felbegeerde lijst aan haar futuristische architectuur, inspirerende stadsinitiatieven zoals RiF010 en de Luchtsingel én groeiende aanbod van kunst, cultuur, horeca en uitgaansgelegenheden.

Vele Rotterdammers hebben de afgelopen decennia hard gewerkt aan een nieuw elan. De Stad van de Foutje Lijstjes werd langzaam, maar zeker omgevormd tot de Stad van de Grote Kansen en nu de Stad van de Grote Inspiratie met de rivier als boeiende levensader. Een bijzondere mix van nieuwe, iconische gebouwen als de Markthal en De Rotterdam plus een stevige dosis vernieuwend ondernemerschap maakt de stad aantrekkelijk voor toeristen uit binnen- en buitenland.
Suite Hotel Pincoffs ontvangt wekelijks vele gasten die de stad willen verkennen. Het kleinschalige boutique hotel aan de rivier is door zijn ligging, hoge serviceniveau en comfort een ideale uitvalsbasis. Ook de Lonely Planet raadt Hotel Pincoffs aan als de Boutique Jewel of the City.

Suite Hotel Pincoffs
Suite Hotel Pincoffs combineert het monumentale gebouw (douanekantoor uit 1879) met een inspirerende inrichting en haar perfecte ligging aan de rivier midden tussen de nieuwe architectuur, de beroemde Rotterdamse bruggen (Erasmusbrug, De Hef en Willemsbrug) én de nieuwe iconen De Markthal en De Rotterdam.
Het boutique hotel beschikt over een ruime voorraad fietsen waarmee de stad perfect kan worden verkend. De Watertaxi meert aan voor de deur en brengt u op verzoek naar meer dan 30 bestemmingen aan de Nieuwe Maas.
Suite Hotel Pincoffs is de nummer 1 van Rotterdam op TripAdvisor. Benieuwd wat andere gasten vinden van hun verblijf? Lees de reviews over Suite Hotel Pincoffs.

Opwindende stad
Rotterdam is ontzettend trots op het nieuws dat de stad is opgenomen in de lijst van topsteden voor 2016 van Lonely Planet dat wereldwijd geldt als de grootste en meest invloedrijke uitgever van reisgidsen. ,,De autoriteit op het gebied van reizen heeft Rotterdam uitgeroepen tot een van de meest opwindende steden in de wereld op dit moment. Een groter compliment kunnen we als stad niet krijgen,’’ stelt wethouder Maarten Struijvenberg (economie en werkgelegenheid).

Rotterdam dankt haar plek op de felbegeerde lijst aan haar ‘futuristische architectuur, inspirerende stadsinitiatieven zoals de Luchtsingel, en groeiende aanbod van kunst en cultuur, horeca en uitgaansgelegenheden’.
,,Rotterdam is bursting with modern, post-modern and contemporary construction and offers a veritable array of art, top-class restaurants and atmospheric nightlife, making it one of Lonely Planet’s must-see destinations for 2016’’, aldus Tom Hall, Editorial Director van Lonely Planet’s Best in Travel 2016.

Aanbiedingen en Arrangementen Suite Hotel Pincoffs

 

ENGLISH – ENGLISH – ENGLISH – ENGLISH – ENGLISH
Lonely Planet’s Best in Travel  placed the City of Rotterdam on number 5 of the list Best Places to Travel in 2016. The Netherlands’ second biggest metropolis is a veritable open-air gallery of modern, post-modern and contemporary construction.

Lonely Planet’s Best in Travel:
,,Why go in 2016? Riding a wave of urban development, redevelopment and regeneration.
,,Futuristic architecture, inspired initiatives such as inner-city canal surfing, a proliferation of art, and a surge of drinking, dining and nightlife venues make Rotterdam one of Europe’s most exhilarating cities right now. The Netherlands’ second-biggest metropolis, on the vast Nieuwe Maas river, is a veritable open-air gallery of modern, post-modern and contemporary construction. It’s a remarkable feat for a city largely razed to the ground by WWII bombers. Rebuilding has continued unabated ever since with ingenuity and vision.”

Specials and discounts for The Pincoffs Hotel / Suite Hotel Pincoffs