Tripadvisor zet Hotel Pincoffs Rotterdam in Top-10 Beste Kleine Hotels van Nederland.
Die plaats op de lijst met 25 Beste Kleine Hotels van Nederland heeft Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam te danken aan de goede beoordelingen van reizigers. Het boutiquehotel werd bestempeld als het Meest Romantische hotel van Rotterdam.
Ook kreeg het een 17de plaats op de lijst met 25 Beste Service Hotels in Nederland (grote en kleine hotels samen).

In Rotterdam staat het duurzame hotel met Green Key label al enkele jaren op de 1e plaats als het om gastbeleving gaat. Pincoffs ontving tevens voor het zevende achtereenvolgende jaar de Travelers Choice Award en het Certificate of Excellence. Daarmee zijn we in Tripadvisors Hall of Fame beland. Wij danken de reizigers voor hun bijdrage aan deze onderscheidingen.

Reizigers verkozen het tot boutique hotel verbouwde Douanekantoor tot de Top-10 van Beste Kleine Hotels  in Nederland (7de).

Ontdek het bruisende en fascinerende Rotterdam ook eens… en overnacht in het hoogst gewaardeerde hotel van de stad: Suite Hotel Pincoffs. Gebruik onze kortingscode in de boekingskalender.

SUPER deal Suite Hotel Pincoffs

 

ENGLISH – ENGLISH – ENGLISH – ENGLISH – ENGLISH – ENGLISH – ENGLISH – ENGLISH –

Suite Hotel Pincoffs is the number 5 on the Top-25 list with Best Small Hotels of The Netherlands and the number 9 on the Top-25 with Best Service Hotels in The Netherlands.