Suite Hotel Pincoffs heeft zijn aanbod aan verschillende kamers, tarieven en arrangementen verruimd. Zo zijn tegenwoordig onze suites met whirlpool rechtsreeks via onze officiële website te boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Love Suite met whirlpool. U kunt kiezen of u het ontbijt inclusief wilt of het VIP-pakket inclusief welkomstdrankje, het ontbijt voor 2 personen, de hotelparking en het gebruik van de minibar. Dit extra pakket vertegenwoordigt een waarde van 125 euro. Alle kamers en suites bieden al gratis illy espressokoffie, biologische thee, O-Original tafelwater en Wifi.
Bij elk type kamer kunt u kiezen uit verschillende tarieven. We bieden een niet-annuleerbare reservering met 5% korting op de voor die dag geldende kamerprijs, of een drie dagen voor aankomst nog annuleerbare boeking. Omdat onze gasten extra te vertroetelen bieden we nu ook alle type kamers en suites met ontbijt aan of met het VIP-pakket (all-inclusieve). Wanneer u deze VIP Experience boekt zit een welkomstdrankje, het ontbijt voor 2 personen, de hotelparking en de minibar in uw kamerprijs.
Ook ons aanbod aan arrangementen veranderd continu. Klassiekers zijn inmiddels de Parkheuvel & Pincoffs Experience voor culinaire fijnproevers, het Ontdek Rotterdam Arrangement met een fiets voor niets en het Fotomuseum Arrangement (nu met een prachtige Rotterdam-tenstoonstelling).

> Overzicht van Arrangementen Suite Hotel Pincoffs Rotterdam

 

Love Suite met whirlpool en Vip Experience

Love Suite met whirlpool en Vip Experience