Monumentaal vergaderen aan de bruisende rivier in Rotterdam|

Stijlvolle vergaderlocatie voor urban heisessie aan de rivier
Met een klein gezelschap vergaderen in een stijlvol rijksmonument, in een aangename informele sfeer waar discretie is gewaarborgd, met een hoogwaardige persoonlijke service én een privé-chef die uw diner bereidt? Dat is mogelijk bij het duurzame Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam. Het kleinschalige boutique hotel, gelegen aan de rivier, biedt bedrijven een unieke locatie voor urban heisessies, trainingen, brainstorms of vergaderingen.

In de stijlvolle omgeving van het rijksmonument uit 1879 voelt elke gast zich snel op zijn of haar gemak. Het voormalige douanekantoor, gelegen op de Kop van Zuid tussen de beroemde bruggen van Rotterdam, biedt een spannend interieur in een historische omgeving.Het hotel ligt op een steenworp afstand van het winkelcentrum van de stad en middenin het herontwikkelde oude havengebied waar de architectonische hoogstandjes een stadswandeling tot een bijzonder uitstapje maken. De Watertaxi, die u binnen 5 minuten tussen de leukste shops en musea afzet, heeft een halte direct voor de deur van Suite Hotel Pincoffs.

,,Het hotel is nuchter Rotterdams en werelds tegelijk, een supercombinatie”, meende het Financieele Dagblad in haar review. Veel bedrijven vonden al inspiratie in de twee vergaderkamers van Suite Hotel Pincoffs. Het kleinschalige boutique hotel ontving de afgelopen jaren prijzen voor de inrichting en het duurzame beleid (Green Key Gold) en haalde de hoogste cijfers van Rotterdam voor gasttevredenheid. ,,Een onberispelijke, warme service: het plaatje klopt!”, schrijft de Michelin Gids.

Hoewel voor elke groep de privacy is gewaarborgd in Suite Hotel Pincoffs is het hotel ook exclusief af te huren. Voor een scherpe prijs kunnen we dan aanbieden: twee vergaderkamers, 17 individueel ingerichte kamers, een sfeerrijke bar met haardvuur, een met daglicht overgoten ontbijtkamer die uitkijkt over het water en bij mooi weer het kadeterras aan de Binnenhaven.

Plan uw urban heisessie bij Suite Hotel Pincoffs:

  • Perfect voor kleine groepen tot circa 15 personen
  • 17 Individueel ingerichte kamers & suites
  • Watertaxi-halte voor de deur
  • Privé-chef bereidt uw verse en duurzame diner-op-maat
  • Arrangementen met Rotterdamse toprestaurants Parkheuvel en FG
  • Uitzicht op de Erasmusbrug en De Hef
  • Apparatuur en internet inclusief in zaalhuur
  • Eigen parking voor 8-10 auto’s
  • Ook exclusief af te huren door bedrijven

Suite Hotel Pincoffs

Stieltjesstraat 34
3071 JX Rotterdam
010 – 2974500
info@hotelpincoffs.nl
www.hotelpincoffs.nl

Openingstijden: 7 dagen per week

Facebook: https://nl-nl.facebook.com/HotelPincoffs
Twitter: https://twitter.com/HotelPincoffs
Pinterest: http://www.pinterest.com/pincoffs/