De wereld blijft in de greep van COVID-19. Het is een lastige situatie voor ons allemaal. Hotel Pincoffs is kleinschalig en blijft aandacht hebben voor de veiligheid van de gasten. Bij ons kun je op een verantwoorde wijze genieten van je verblijf in het hotel en in de stad. Hotel Pincoffs is gelegen aan de rivier in het prachtige Entrepot-gebied op de Kop van Zuid. We hebben een lounge met haardvuur en in een kadeterras aan de jachthaven.
Hotel Pincoffs ligt aan de rivier in het hart van de stad, maar wel net buiten de drukte van de winkelstraten. In de waterrijke omgeving van het hotel kun je geweldig wandelen en fietsen. In ons hooggewaardeerde kleine boutiquehotel met minder dan 20 kamers is de sfeer gemoedelijk en veilig.

Wij doen alles om een veilig verblijf te garanderen zonder onze gasten lastig te vallen. Gasten worden bij de check-in gewezen op de naleving van de regels. Onze teamleden houden afstand en dragen een mondmasker als dat wenselijk is. Alle vaak bezochte ruimtes worden een paar keer per dag gereinigd door ons team.
Op strategische plekken in het hotel staan pompjes met Repeat handverzorgende desinfectiegel, vermoedelijk de aangenaamst ruikende handgel die u in deze maanden heeft geprobeerd. Hotel Pincoffs: Kleinschalig en veilig met Repeat Premium Care, 100% natuurlijke handgel met verzorgende extracten en oliën

Onze maatregelen:

  • Het in-checken gebeurt zonder fysiek contactmoment, maar wel in aanwezigheid van ons personeel, op ruime afstand.
  • Ons personeel houdt ruime afstand van onze gasten
  • Ons personeel draagt een mondkapje
  • Wij vragen onze gasten een mondkapje te dragen daar waar dat door de Nederlandse overheid wordt gevraagd
  • Wij serveren ontbijt, lunch en diner. Afhankelijk van de geldende maatregelen in onze openbare ruimtes of alleen in de kamers bij een (milde) lockdown
  • Receptiebalie, gangen, liften, trapleuningen, tafels, toiletten worden dagelijks meer keer gereinigd.
  • Overal in het hotel vindt u desinfecterende, handverzorgende gel van Repeat Premium Care, met handverzorgende extracten en oliën. 100% procent natuurlijk. Goed voor uw handen en onze planeet.
  • De contactplekken en oppervlaktes in kamers, badkamers, keuken worden dagelijks gereinigd, tenzij u dat tijdens uw meerdaagse verblijf niet wenst.
  • Elektronica en afstandsbedieningen worden dagelijks schoongemaakt.
  • Hotelsleutels worden elke keer nadat ze zijn ingeleverd, schoongemaakt.

De stad Rotterdam & de maatregelen tegen COVID-19