Hotel Pincoffs is kleinschalig en veilig. Wij bieden u in-room dining om op een verantwoorde wijze in het hotel te genieten. Hotel Pincoffs is gelegen aan de rivier in het prachtige Entrepot-gebied op de Kop van Zuid. Dit is net buiten de drukte, maar midden in het hart van de stad. In de waterrijke omgeving van het hotel kun je geweldig wandelen. In het kleine boutiquehotel met minder dan 20 kamers en suites zijn de vloeren niet volgeplakt met stickers. Het is er gemoedelijk en veilig.
Hotel Pincoffs biedt tevens comfortabele werkplekken voor kleine prijzen.

Bij ons geen hordes met mensen die allemaal een andere kant oplopen, maar slechts een overzichtelijk aantal gasten in huis. Gasten worden bij de check-in gewezen op de strikte naleving van de geldende regels om het aantal COVID-19 besmettingen aan banden te leggen. Onze teamleden houden afstand en dragen een mondmasker. Alle vaak bezochte ruimtes worden een paar keer per dag gereinigd door ons team.
Op strategische plekken in het hotel staan pompjes met Repeat handverzorgende desinfectiegel, vermoedelijk de aangenaamst ruikende handgel die u in deze maanden heeft geprobeerd. Hotel Pincoffs: Kleinschalig en veilig met Repeat Premium Care, 100% natuurlijke handgel met verzorgende extracten en oliën

Onze maatregelen:

  • Het in-checken gebeurt zonder fysiek contactmoment, maar wel in aanwezigheid van ons personeel, op ruime afstand.
  • Wij serveren ontbijt, lunch en diner
  • Receptiebalie, gangen, liften, trapleuningen, tafels, toiletten worden dagelijks meer keer gereinigd.
  • Overal in het hotel vindt u desinfecterende, handverzorgende gel van Repeat Premium Care, met handverzorgende extracten en oliën. 100% procent natuurlijk. Goed voor uw handen en onze planeet.
  • De contactplekken en oppervlaktes in kamers, badkamers, keuken worden dagelijks gereinigd, tenzij u dat tijdens uw meerdaagse verblijf niet wenst.
  • Elektronica en afstandsbedieningen worden dagelijks schoongemaakt.
  • Hotelsleutels worden elke keer nadat ze zijn ingeleverd, schoongemaakt.

De stad Rotterdam & de maatregelen tegen COVID-19

Private dining in jouw eigen suite

Elke dag private dining in jouw eigen suite mogelijk