RiF010 is een wereldprimeur: Een surfspot midden in een stad!

RiF010 is een unieke surfspot midden in de stad, en de eerste in zijn soort! Dit kunstmatige surfparadijs brengt de golven naar het hart van Rotterdam. Hierdoor kunnen surfers van elk niveau genieten van hun sport, zonder de stad te verlaten.

Of je nu een ervaren surfer bent of voor het eerst op een plank staat, bij RiF010 vind je altijd een uitdaging. De golven worden aangepast aan je niveau, zodat iedereen veilig en met plezier mee kan doen. Beginners krijgen begeleiding van ervaren instructeurs. Gevorderde surfers kunnen zelfstandig de golven trotseren.

Daarnaast biedt RiF010 meer dan alleen surfen. Zo kun je ook deelnemen aan SUP-sessies (Stand Up Paddleboarding) of yoga op het water. Deze activiteiten brengen ontspanning en balans na een actieve dag. Bovendien is er voor toeschouwers genoeg te beleven. Vanaf de kade kun je de actie volgen, een drankje drinken en de surfers aanmoedigen.

Perfecte ontspanning tijdens je Urban Hei Sessie

Zoek je een originele en actieve onderbreking tijdens een urban hei sessie in het hotel? Dan is RiF010 de ideale activiteit om het hoofd leeg te maken. Na een intensieve brainstormsessie kun je op het water nieuwe energie opdoen. Hierdoor keer je fris en vol inspiratie terug naar je zakelijke programma.

RiF010 is gemakkelijk bereikbaar vanaf Suitehotel Pincoffs. Of je nu de fiets, watertaxi, het openbaar vervoer neemt of te voet gaat, het surfparadijs ligt binnen handbereik. Het is de perfecte bestemming voor een avontuurlijke dag in Rotterdam.

Photo credits: Jan Bijl

 

Related Posts