Hotel Pincoffs, Rotterdams nr 1. boutique hotel, zegt Lonely Planet Hotel Pincoffs biedt een 3 nachten mini-vakantie in Rotterdam aan voor juli, augustus en september. Verblijf drie nachten in boutique hotel Pincoffs en ontvang een aangename korting waar je weer andere leuke dingen mee kan doen. Dit aanbod is inclusief ontbijt voor 2 personen. Geniet van het bijzondere Rotterdam en gebruik het fijnste boutique hotel in deze wereldstad als ideale uitvalsbasis. Hotel Pincoffs is bovendien een van de duurzaamste hotels van Nederland. Het heeft een Green Key keurmerk (niveau goud) en won de nationale Gaia Green Award voor duurzame hotels. Geniet van jouw 3 nachten mini-vakantie in Rotterdam.
Ons team kent de leukste plekken van Rotterdam en wil ze heel graag met je delen. Ontdek Rotterdam in jouw vakantie. Als je geen gebruik wilt maken van ons 3-Nachten Arrangement past een van de andere arrangementen misschien wel helemaal in jouw plannen. Wat denk je van een fietstocht langs rauwe Rotterdamse streetart, een smakelijk culinair arrangement met een toprestaurant, een bezoek aan Depot Rotterdam of de Eregalerij van de Nederlandse fotografie of een tour met een heuse gids die je de highlights of juist de onontdekte plekken van de stad laat zien. Hotel Pincoffs heeft ook fietsen en e-bikes die je kunt huren. Dan kun je direct de hippe wijk Katendrecht afvinken. Hotel Pincoffs is het leukste boutiquehotel van de stad. Vanuit deze oase ontdek je Rotterdam het best in jouw vakantie.

Boek hier jouw 3 nachten minivakantie

Ontdek Rotterdam

We hebben 8 tips voor een onvergetelijke citytrip naar Rotterdam:

  1. Culinaire Arrangementen (wie bieden er liefst 7 aan)
  2. Street Art Arrangement
  3. Ontdek Boijmans’ Depot Rotterdam
  4. Eregalerij van Nederland in Nederlands Fotomuseum
  5. Op-Maat-Wandeling met echte Rotterdam-gids (De Private Tour Guide is op aanvraag. We willen graag jouw wensen weten)
  6. Op-Maat-Fietstoer met echte Rotterdam-gids (op aanvraag, want we willen graag jouw wensen weten)
  7. Fietsen langs de Nieuwe Maas
  8. Ontdek Rotterdam met elektrische fiets

Met slechts een telefoontje of mailtje kunnen wij de tofste citytrips voor je regelen!

Suite Hotel Pincoffs
Suite Hotel Pincoffs is een kleinschalig, zelfstandig boutiquehotel dat in 2008 werd opgericht door twee journalisten, Karen Hamerlynck en Edwin van der Meijde. De wensen en gedachten die ze tijdens hun vele reizen ontwikkelden, werden de basis voor hun hotel. Een hotel dat gasten blij maakt.
,,Ons team vindt het heerlijk om de wensen uit de ogen van de gasten te kijken. Alleen dan kunnen we de verwachtingen overtreffen”, zegt eigenaresse Karen Hamerlynck.

Rijksmonument aan de rivier
Het hotel is gevestigd in een voormalig douanegebouw, een rijksmonument aan de Binnenhaven op de Kop van Zuid in Rotterdam. Het gebied en de naamgever van het hotel, Lodewijk Pincoffs, speelden een cruciale rol in de geschiedenis van de havenstad. Mede door zijn inzichten en lef werden op de zuidoever havens gegraven. Daardoor kon het gebied zich ontwikkelen. Het was de aanzet tot de wereldhaven die Rotterdam nu is.
In het hotel komt de havenhistorie samen met de fratsen van de kleurrijke havenbaron en politicus Lodewijk Pincoffs tot leven.

Nr 1. boutique hotel in Rotterdam
Suite Hotel Pincoffs is met een 9+ het hoogst gewaardeerde hotel van de stad. Op de reviewsite TripAdvisor kozen reizigers Hotel Pincoffs als nr.1 van de meer dan 60 hotels (check ranking Reizigersclassificatie).

TERUG NAAR DE WEBSITE

Boutique Hotel Pincoffs, nr 1. in Rotterdam

 

Related Posts