Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam bestaat 10 jaar en viert feest!
We doen dat onder andere met leuke acties voor onze gasten (zie actiepagina Pincoffs 10 jaar) en we hebben het boek Hotel aan de Maas uitgebracht over het afgelopen decennium in Hotel Pincoffs. 

Het boek is te koop in het hotel, bij diverse Rotterdamse boekhandels als Donner en Snoek en bij Bol.com. Boek 10 Jaar Hotel Pincoffs

Hotel aan de Maas telt 228 pagina’s, met daarin sappige anekdotes, prachtige fotografie, kijkjes achter de schermen van het kleinschalige boutiquehotel. Ook zijn er interviews met Kop-van-Zuid-bedenker Riek Bakker, oud-burgemeester Bram Peper en columns van bekende gastschrijvers als Aaf Brandt Corstius en Bert Wagendorp.

Tips & trucs hoteliers-in-spe

Voor de mensen die dromen ergens een hotelletje te beginnen, biedt het boek handige en praktische tips en trucs van mensen die het zelf allemaal hebben moeten uitzoeken.

Eerste boutiquehotel Rotterdam

Suite Hotel Pincoffs opende in maart 2008 de deuren als eerste boutiquehotel van de stad. De verbouwing van het vervallen rijksmonument tot hotel werd 43 weken achtereen uitgezonden als Hotel aan de Maas in het nieuwsprogramma RTL4 In het Land.

Nummer 1 TripAdvisor

Hotel Pincoffs ontvangt al jaren achtereen de hoogste beoordelingscijfers van de stad en staat daardoor op nummer 1 in Rotterdam op ‘s werelds grootste reisadviesplatform TripAdvisor.

Bestellen?
Particulieren die het boek willen bestellen, kunnen een mail sturen naar info@hotelpincoffs.nl of hun boek kopen bij de Rotterdamse boekhandels Snoek en Donner of bij Bol.com.
Boekhandelaren die het boek willen bestellen, kunnen hun bestelling mailen naar admin@hotelpincoffs.nl