De Tour de France Femmes in Rotterdam: Een Wielerspektakel Langs Suitehotel Pincoffs

Ontdek Rotterdam

Op 11, 12 en 13 augustus 2024 verwelkomt Rotterdam de Tour de France Femmes avec Zwift. Dit is de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen, met drie spannende etappes: van Rotterdam naar Den Haag, Dordrecht naar Rotterdam, en een tijdrit door het hart van Rotterdam. Het wielerspektakel komt langs ons hotel en biedt een unieke kans om de beste vrouwelijke wielrenners ter wereld in actie te zien.

Praktische Informatie in Rotterdam

De stad zal bruisen van de festiviteiten tijdens de tour. Voor de veiligheid van de rensters en toeschouwers zijn er tijdens deze dagen tijdelijke wegafsluitingen. Bezoek de officiële website van de gemeente Rotterdam voor gedetailleerde informatie over afsluitingen, parkeermogelijkheden en openbaar vervoer om je bezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Praktische informatie kun je vinden op de officiële website van de gemeente Rotterdam: Tour de France Femmes in Rotterdam (Gemeente Rotterdam)​.

Overnachten bij Suitehotel Pincoffs

Suitehotel Pincoffs biedt de perfecte uitvalsbasis tijdens de Tour de France Femmes. Gelegen aan de route, kun je genieten van een uniek uitzicht op het wielerspektakel. Het hotel combineert historische charme met moderne luxe. Boek tijdig je kamer om niets te missen van dit bijzondere evenement. Op 13 augustus komt de tour langs ons hotel en tussen 13:00 en 18:00 zal de Stieltjesstraat daarom worden afgesloten. Wij helpen je graag met het plannen van jouw verblijf.

Boek op onze website voor de beste prijzen of bel met Team Pincoffs voor meer informatie en persoonlijk advies over uw verblijf
010 – 29 74 500

 

Boutique Hotel Pincoffs, nr 1. in Rotterdam

Related Posts