Wij zijn jarig en trakteren! Onze Celebration Special is een verjaardagsaanbieding inclusief overnachting, 4 gangen in-room dining, ontbijt, welkomstdrankje en een boek over Hotel aan de Maas. We hebben dit arrangement samengesteld omdat Hotel Pincoffs en Gastrobar STER allebei in maart hun verjaardag vieren. Samen zijn we 15 jaar. Dus willen we je trakteren en verwennen. Wie een kamer boekt voor de periode tussen 15 februari en 31 maart op de officiële website van Hotel Pincoffs krijgt van ons het ontbijt voor 2 personen cadeau, een welkomstdrankje en een boek over het hotel. Gastrobar STER maakt een bijzondere Celebration Diner Box met extra veel lekkernijen als traktatie. Dat wordt weer genieten met in-room dining in Hotel Pincoffs, het leukste boutiquehotel van Rotterdam.
Alle kamers en suites in Hotel Pincoffs zijn gezellig gemaakt en aangepast voor een avond romantische in-room dining. In de kamer of suite staat een gedekte tafel met comfortabele stoelen. Je kiest je eigen muziek of de Pincoffs playlist om te streamen door onze bluetooth luidsprekers en je kunt luisteren naar de speciale welkomstboodschap van de chef en zijn team. Hij geeft persoonlijk uitleg bij de gerechten en zet daarmee de puntjes op de i.


Geen in-room dining, maar wel cadeaus?
Zelfs dat kan. Je kunt een overnachtingsdatum kiezen tot en met 5 september 2021. Ook bij die boeking ontvang je gratis ontbijt en welkomstdrankje en het boek Hotel aan de Maas over de geheimen achter de schermen van een hotel.
De enige voorwaarde die wij hieraan koppelen is dat je de boeking maakt tussen nu en 31 maart, de maand waarin wij feest vieren. Je krijgt op de officiële website van Hotel Pincoffs ook de beste (en dus meest flexibele) annuleringsvoorwaarden.

 


Wil je een andere jarige tracteren?
Geef dan een mooie cadeaubon als geschenk. Je kunt hem afhalen bij de receptie of we sturen hem op naar jou of het adres van de jarige. Een cadeaubon van Hotel Pincoffs is een prachtig geschenk voor alle leeftijden. U bepaalt zelf het bedrag dat u cadeau doet. Een kamer met ontbijt kunnen wij al aanbieden vanaf 125 euro.

Cadeaubon extra leuk maken?

Wil je het cadeau extra leuk maken, dan kun je ook een kamer met culinair arrangement cadeau geven. Wij werken samen met diverse toprestaurants. Er is al een culinair arrangement vanaf 340 euro voor 2 personen inclusief overnachting, ontbijt, diner en wijnen, water en koffie.

Ander cadeau?
Er is een boek verschenen over Hotel Pincoffs: Hotel aan de Maas. Het boekt is een hartstikke leuk cadeau. Het telt 228 pagina’s vol interviews, verhalen en anekdotes uit het kleurrijke hotelleven. Plus heel veel fotografie. En onmisbare tips & tricks voor wie zelf een hotelletje wil beginnen. Het boek kost aan de receptiebalie 15 euro.

Bestellen en bezorgen kan ook? Koop het boek online bij Bol.com 

Meer informatie over het boek
Wij wensen u veel leesplezier!

Hoogst gewaardeerde boutiquehotel Rotterdam

Pincoffs was in 2008 het eerste boutiquehotel van de stad. Het is gevestigd in een rijksmonument uit 1879. Suitehotel Pincoffs scoort de hoogste beoordelingscijfers van Rotterdam en omstreken. Die score wordt bereikt door hoge cijfers op het gebied van hygiene, uitzicht, ligging, interieur en service.
De gast geeft het hotel een cijfer tussen een 9,3 en een 9,7.
Pincoffs werd in 2020 door ‘s werelds grootste reisadviessite TripAdvisor als 5e geplaatst in de Top 25 van Beste Kleine Hotels van Nederland.