Verras je geliefde met de Valentijn Diner Box in Hotel Pincoffs RotterdamVerras je geliefde met een Valentijn Diner Box van Gastrobar STER. Boek een heerlijke overnachting in Suite Hotel Pincoffs op 12, 13 of 14 februari en kies voor onze Valentijn Diner Box. Deze zit tjokvol  liefdevol gemaakte shared dining gerechten waar je samen van kunt genieten.
Alle kamers in Pincoffs zijn omgetoverd in sfeervolle 2-persoonsrestaurants. Wij laten je de Valentijn Box afhalen vanaf de trolley voor jouw kamerdeur. Dan heb jij tenminste alle tijd om te genieten van het bad of het uitzicht. Of allebei. Want in onze Corner Suites staan de whirlpools voor het raam. Maar we hebben ook nog een Romantische Suite en een Art Suite en veel romantische kamers. Verras je geliefde met een Valentijn Diner Box in Hotel Pincoffs.

VALENTIJN DINER BOX

Hoe werkt het?

  • Je boekt een in-room dining experience op de Officiële Website van het hotel. Een kamer met privé-diner kun je alleen hier boeken. Andere partijen kunnen dit arrangement niet aanbieden.
  • Je vult jouw gegevens in tijdens het boeken van de kamer met arrangement. Bij de Extra’s vink je Valentijn Diner Box aan. Dan weten wij dat je het shared dining Valentijndiner wilt gebruiken in de kamer. De prijs die staat vermeld bij de Extra’s is het extra bedrag (upgrade) dat we voor de Valentijn Box rekenen. Het reguliere diner is al in jouw arrangementsprijs opgenomen.
  • We houden rekening met dieetwensen. Ze deze in de bijzonderheden, of bel (010-2974500) of mail (info@hotelpincoffs.nl) de receptie.
  • De Valentijn Box is alleen beschikbaar voor wie op 12, 13 of 14 februari overnacht in Hotel Pincoffs.

Wat is het verschil tussen de gewone Diner Box en de Valentijn Box? 

  • De Valentijn Box heeft meer luxe gerechtjes. Deze deel je met elkaar, omdat je Valentijn viert. Shared dining is een populair concept, waarbij je samen verschillende gerechtjes deelt en proeft.

Kan ik op 12, 13 en 14 februari ook de gewone Diner Box bestellen? 

  • Ja, dat kan. De gewone Diner Box is een verrassingsmenu van de chef dat je ook op de Valentijndagen kunt bestellen. Als je dieetwensen hebt, houden we daar rekening mee.

Hotel Pincoffs, Romantic Suite. Foto: Travelmonster

Hotel Pincoffs, Romantic Suite. Foto: Travelmonster