Hotel Pincoffs haalt de sterren van Restaurant Parkheuvel voor u in huis. Geniet van het Parkheuvel & Pincoffs Arrangement nu privé in jouw eigen suite! Een unieke ervaring. We snakken in deze bijzondere tijd allemaal weer naar de momenten waarop we het leven kunnen vieren. Heeft u iets te vieren dat de afgelopen maanden niet gevierd kon worden? Of wilt u iemand in mei in het zonnetje zetten? Boek dan een kamer of suite in Hotel Pincoffs met het Parkheuvel & Pincoffs Privé Arrangement en wij brengen u een bijzonder intieme ervaring op topniveau en onder veilige omstandigheden. Pincoffs haalt de sterren van Parkheuvel voor u in huis. Fotografie Restaurant Parkheuvel: Lyan van Furth (www.lvffood.com), Robbert So Kiem Hwat (www.sokiemhwat.com), Corina van Manen (www.foodlovestories.nl)Zoals gezegd: Pincoffs haalt de sterren van Parkheuvel voor u in huis.
Wij bieden dit bijzondere arrangement aan op 23 en 29 mei (verlenging mogelijk bij voldoende aanvraag voor juni). Voor €399 kunt u genieten van een door Parkheuvel bereid all-in 3-gangenmenu in een van onze prachtige kamers.
Indien u de ultieme Rotterdam-ervaring wilt, kunt u voor slechts €50 extra een Corner Suite boeken, waarbij u tijdens dit diner kunt genieten van een frontaal uitzicht op de Erasmusbrug.
Onze Junior Suites met prachtig uitzicht hebben een meerprijs van €35.

Parkheuvel is het Rotterdamse restaurant van de familie Van Loo (foto). Het levert al vele jaren bijzondere topprestaties. Het restaurant is bekroond met twee Michelin-sterren.

Het Parkheuvel & Pincoffs Privé Arrangement* is inclusief:

– Ontvangst in Suite Hotel Pincoffs vanaf 15.00 uur
– 1 overnachting voor 2 personen in een ruime, luxe kamer
– Glas heerlijke Champagne van Pol Roger
– Aperitief garnituren
– Amuse
– 3-gangenmenu van Restaurant Parkheuvel in uw kamer
– 3 glazen begeleidende wijn (1 glas per gang)
– Tafelwater
– Madeleines
– Koffie of thee met friandises
– 2 x biologisch vers ontbijt met live cooking in onze Living of geserveerd in de kamer
– Gratis espresso-koffie en biologische thee van Mr. Jones in uw kamer
– Gratis fles O-Original tafelwater in uw kamer
– Gratis roomservice
– Gebruik van onze SuitePad

Pincoffs haalt de sterren van Parkheuvel voor u in huis. Fotografie Restaurant Parkheuvel: Lyan van Furth (www.lvffood.com), Robbert So Kiem Hwat (www.sokiemhwat.com), Corina van Manen (www.foodlovestories.nl)

*De prijs van dit arrangement is exclusief Logiesbelasting van de Gemeente Rotterdam. Cadeaubonnen zijn van dit bijzondere arrangement uitgesloten.
*Dit arrangement wijkt door de bijzondere omstandigheden af van ons reguliere Parkheuvel & Pincoffs Arrangement. Het aantal gangen is beperkt tot 3 en de bediening moet voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.  

Reserveren?
Om dit arrangement te boeken, hoeft u slechts 1 telefoontje te plegen naar de receptie van Hotel Pincoffs. U krijgt te horen of er beschikbaarheid is en wij maken de reservering voor u verder in orde.
Hotel Pincoffs: +31 10 2974500

  • Annuleringsvoorwaarden:
    Voor dit arrangement gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden.
  • U moet beschikken over een geldige creditcard en deze wordt vooraf belast of geautoriseerd, inclusief een borg.
  • U kunt het totaalbedrag met borg ook via een beveiligde betalingslink voorafgaand aan uw verblijf aan ons overmaken.
  • Gemaakte reserveringen kunnen nooit kosteloos worden geannuleerd. Wij hopen op uw begrip in de uitzonderlijke situatie van dit arrangement.

Fotografie Restaurant Parkheuvel: Lyan van Furth (www.lvffood.com), Robbert So Kiem Hwat (www.sokiemhwat.com), Corina van Manen (www.foodlovestories.nl)

Parkheuvel en Pincoffs Prive Arrangement in hotelkamer of -suite. 23 en 29 juni 2020

Parkheuvel en Pincoffs Prive Arrangement_IMG_2673