Ontdek Rotterdam! Wat een heerlijke plek om een korte vakantie te plannen deze zomer. Rotterdam bruist en steeds meer mensen ontdekken hoe bijzonder de stad is en welk gevarieerd aanbod de stad heeft voor een aansprekende citytrip. Hotel Pincoffs, een kleinschalig boutiquehotel gelegen aan de rivier, is een fijne uitvalsbasis om Rotterdam te ontdekken. Het hotel staat precies in het hart van de gemeente Rotterdam, tussen de Erasmusbrug en de fenomenale Hef-brug. Het is gelegen dichtbij vele hotspots, maar door het vele water in de buurt ook een aangename locatie om tot rust te komen.
Hotel Pincoffs heeft diverse arrangementen om het verblijf in Rotterdam extra kleur te geven. Je kunt bij ons fietsen huren, we hebben ook elektrische fat-bikes of je kunt eenvoudig een sloep huren in de jachthaven naast het hotel. Wie boeiende verhalen over de stad wil horen, kan bij ons ook een stadsgids boeken. Of je maakt een inspirerende Street Art tour met vrienden of het gezin. Op onze website lees je meer over het grote aanbod aan arrangementen van boutiquehotel Pincoffs.
Een specialiteit van ons hotel is het regelen van culinaire toparrangementen. We hebben mooie afspraken gemaakt met enkele toprestaurants in de stad, zoals Parkheuvel, FG, Tres, Allure, Aloha en Gastrobar Ster. In het arrangement met Parkheuvel en Aloha is een retour-rit met de coole watertaxi zelf inbegrepen.
Kijk hier voor onze culinaire specials. 

Hotel Pincoffs is gevestigd in een rijksmonument uit 1879, een voormalig douanekantoor. Het is een van de duurzaamste hotels uit de regio. Onder het motto Groen met een Glimlach hebben wij ons sinds 2010 ingespannen om een verschil te maken. Diverse duurzame initiatieven werden aan elkaar geregen en vormen tot op de dag van vandaag een prachtige, smaragdgroene halsketting. We kopen bijna alleen producten die op een of andere manier bijdragen aan een betere leefomgeving, we letten op verspilling, hebben louter groene energie, een mooie kruidentuin waar we onze ingrediënten voor cocktails en salades uit plukken. En zo zijn er nog meer dan 50 duurzame initiatieven. In Hotel Pincoffs kun je ontdekken wat wij bedoelen met Groen met een Glimlach.

Hotel Pincoffs, Rotterdams mooiste boutiquehotel

Hotel Pincoffs gezien vanaf de Nieuwe Maas/ Koningshaven.

Related Posts